« aihelistaan

Joutseno 2017


 • nimimerkki

  Miikka

  14.4.2017 klo 14:28
  Onko kukaan suunnitellut SM-maralle menevänsä syksyllä? Pariisin jälkeen olisi hyvä olla seuraava tavoite tiedossa. HCM on tietysti, mutta SM-maratonille voisin jättää ennätyksen teon, jos vaikka joukkue saadaan kasaan.

 • nimimerkki

  Retu

  14.4.2017 klo 22:55
  Kyllä Joutseno alitajunnassa on ollut, ei siellä ainakaan kivikadut jäykistä jalkoja.

 • nimimerkki

  Anssi.R

  6.9.2017 klo 20:18
  Onko Joutsenoon menijöitä? Veteraanien SM-maratoni siis Joutsenossa 23.9.2017. Voin taas ilmoittaa ja maksaa kaikki kerralla. Viimeinen ilmoittautumispäivä 14.9., eli ilmoittakaa siihen mennessä minulle osallistumisenne. Itse en taida viitsiä tässä vähän alle neljän tunnin kunnossa sinne asti vaivautua.

  http://saul.etapahtuma.fi/Kilpailut/tabid/277/Default.aspx?UutinenID=396

 • nimimerkki

  Retu

  7.9.2017 klo 14:25
  Jou, väliin ne nyt jää minultakin, "kiitos" Pariisin maran jälkeen hankittujen Hoka tossujen. Äkkinäinen kun on näissä juoksuhommissa, niin kuukaudessa sain pohkeet siihen kuntoon että toukokuussa sitten vasen pohje revähti. Siinä sitten huilailua ja aina välillä kokeilemaan et jokos alkais kestämään. No ei kestänyt, kävellen aina kotiin. Niin siinä se kesä sitten vierähtikin, jonkun verran pyöräilyä ja sitäkin enemmän sukeltamista. Sitten Partasen Eka soitteli ja sanoi pohtineensa et mistä nää minun pohjevaivat vois johtua ja loihe lausumaan ettei nyt vaan syy olis Hokissa. No sehän piti selvittää, vanhat tossut jalkaan ja menox. Että kuin kävi, no hyvin p...le. Ei ole pohkeet vituillut sen jälkeen. Hokat on tosi hyvän tuntuiset jalassa ja rullaavat, mut troppi on vaan 4mm ja se on mulle liian vähän. Juoksu meni ihan luonnostaan päkiälle, jota kyllä ajattelinkin ruveta harjoittelemaan. Mut olis pitänyt olla malttia sen kanssa, eikä jääräpäisesti joka lenkkiä juosta uusilla tossuilla. Mitä tästä nyt sitten opin, luultavasti en mitään, mut kadonnutta juoksukuntoa tässä nyt etitään pitkin Puijon lenkkipolkuja. Sen verran on jo löytynyt että sykkeet on jo tapissaan ? No se viideskymmenes maratoni saa nyt odottaa aikaa parempaa.

 • nimimerkki

  Anssi.R

  7.9.2017 klo 19:39
  Vähän samalla tavalla kävi mulle muutama vuosi sitten, kun yritin harjoitella päkiäjuoksua, jotta olisin päässyt eroon akillesvaivoista. Pohkeet kipeytyivät oikein kunnolla. Palasin sitten aika nopeasti takaisin tuttuun askellukseen.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Joutseno 2017